CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Saturday, February 26, 2011

Nadi@watan di Engineering Technology Exhibition (Engitex11)

Nadi@watan di Engineering Exhibition Technology (Engitex11)

Pada 21 hingga 24 Februari 2011 Kelab Nadi@watan telah membuat pameran sempena Engitex 11 b'tempat di Main Hall CAC.Program ini adalah dibawah anjuran Enginius (Engineering Student Society). Penyediaan dan persiapan bahan pameran telah dipertanggungjawabkan kepada Quartermaster kelab Pbt Afham dan Lans Koperal Aisyah dan turut dibantu oleh board Nadi@watan yang lain. Persiapan sebelum majlis perasmian dibuat pada hari ahad dan hanya beberapa orang sahaja yang dapat menyumbangkan tenaga kerana kebanyakkan yang lainnya menghadiri latihan tempatan yang ke-4 di kem 515. Antara yang terlibat dalam membuat persiapan ialah Pbt Zuhairi, Pbt Afham, Lans Koperal Aisyah, Natasya, Hazirah dan Hafizah.

Gambar-gambar semasa kerja-kerja menyiapkan booth:

Selain dari booth wataniah terdapat pameran daripada Pakar Pemusnah Bom, Pusat Sains Negara dan Eginius. Tidak ketinggalan, terdapat juga tempat untuk menderma darah.
Selepas upacara perasmian VIP yang hadir turut melawat ke booth wataniah. Beliau telah menyoal serba sedikit tentang wataniah kepada mereka yang berada di booth ketika itu. Booth ini juga telah mendapat sambutan daripada pelajar-pelajar sekolah yang datang ke pameran ini.

Gambar-gambar pada hari pertama:


P/S: Gambar-gambar diatas oleh Pbt Izzati dan Nor Hafiza Zainal.


post signature2 comments:

Kapt Irfan TUDM

Tahniah..teringat kenangan engitex05..ecesa join nadi@watan buat Seminar Peperangan Elektronik

Nadiwatan

Terima kasih Tuan..
Sounds macam menarik.. Peperangan elektronik..

Post a Comment

Tinggalkan sebarang komen disini, terima kasih.
(Sila guna nama sebenar anda ataupun nama yang boleh dikenali oleh kesemua anggota AW UIAM.)