CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Thursday, July 15, 2010

Pranita UIAM Dianugerah Penuntut Keseluruhan dan Akademik Terbaik

Kursus Asas Perajurit Muda (KAPM)  Siri 1/ 2010 diadakan pada 12 April 2010 sehingga 11 Mei 2010 disertai lebih kurang 30 orang anggota UIAM telah mencatat sejarah baru dalam Kelab Nadi@watan apabila 2 orang perajurit muda pranita UIAM iaitu Perajurit Muda 6212453 Nurul Syamira Bt Sahfie(Engine - Manufacturing) telah berjaya mengungguli anugerah Penuntut Keseluruhan Terbaik manakala Perajurit Muda 6212450 Noor Hannah Bt Sulaiman(Engine) dianugerah Penuntut Akademik Terbaik KAPM Siri 1/ 2010. Syabas kepada mereka berdua atas segala kesabaran dan kesungguhan yang dipamerkan sepanjang kursus dijalankan. 

Di dalam gambar dari kiri Izzati, Rozahirah, Hannah, Saudah.                            Berbaris sebelum menerima barang-barang rekrut di Salahuddin Square (SS).
                                               Di barisan hadapan no 5 dari kiri ialah Syamira.

Tahniah diucapkan kepada mereka berdua dan perajurit-perajurit muda yang lain kerana mereka mampu mengharungi 30 hari kursus dengan jayanya tanpa seorang pun daripada anggota UIAM yang menarik diri daripada kursus. "You all have earned it. Be proud" - bak kata Tuan Wari. 

1 comments:

Anonymous

salam...
saye harap penuntut2 terbaik ni dapat meneruskan khidmat dan menyertai kursud2 kerjaya seperti KADAR etc.

Post a Comment

Tinggalkan sebarang komen disini, terima kasih.
(Sila guna nama sebenar anda ataupun nama yang boleh dikenali oleh kesemua anggota AW UIAM.)